Børn elsker en drikkedunk med sugerør

Forskellige drikkedunke med sugerør

Drikkedunke med sugerør er de idelle gaver til både børn og voksne. De fleste elsker at drikke med sugerør, og dette vil lede op til at der skal drikkes mere vand, og på den måde vil man blive ved med at være hydreret i løbet af dagen. Drikkedunke med sugerør er et kæmpe hit, og der findes et hav af forskellige af dem.

Hvor skal man så købe sådan en drikkedunk med sugerør? Der er mange muligheder, men hos Little Happy finder man et kæmpe udvalg af drikkedunke med sugerør til børn, både i forskellige farver, størrelser og med forskellige motiver. Med dette link, www.littlehappy.dk/drikkedunk-med-sugeror, vil man altså komme direkte ind på siden og kunne finde lige den drikkedunk der passer til barnet.

Drikkedunke med sugerør findes i alverdens varianter

Drikkedunke med sugerør er det ultimative valg til en drikkedunk til barnet – nu vil det aldrig blive kedeligt at drikke vand! Barnet vil elske hele tiden at suge i sugerøret og den sjove oplevelse det er at drikke med sugerør vil altid være der hver gang barnet skal have en slurk vand. På den måde vil man også få opbygget en vane med hele tiden at tage en tår vand, fordi det bliver en sjov oplevelse. Med hvilket mærke skal man købe drikkedunken fra?

  • Petit monkey

Petit monkey er det perfekte valg når det gælder en drikkedunk med sugerør. Deres udvalg af druíkkedunk er helt vildt, og her kan du altså finde en drikkedunk til enhver smag. Drikkedunkene er skabt med fine farver, aktiviteter eller motiver på. F.eks. kan du finde en drikkedunk med “pops” i siderne, som bevæger sig rundt i takt med at barnet bevæger drikkedunken. Dette vil være en sjov oplevelse for barnet, og lede op til at have den med sig rundt.

  • Sistema

Sistema – det kender vi vidst alle. De kendte madkasser, drikkedunke og de mange andre produkter de har lavet – nu også drikkedunke med sugerør. De flotte kendte farver og klar materiale så man kan se hvor langt barnet er nået med vandet, og hvornår den snart skal genopfyldes. Barnet vil elske at have en drikkedunk der matcher med madkassen.

  • Trunki

De kendte kufferter fra Trunki er et hit blandt børn – så hvorfor ikke også lave drikkedunke, og så endda med sugerør? Det kan være den kendte mariehøne – har barnet kufferten skal han/hun da selvfølgelig også have en matchende drikkedunk. Det vil barnet helt sikkert være kæmpe fan af når i skal på familietur.

 

Derfor skal barnet have en drikkedunk med sugerør

En drikkedunk med sugerør er en sjov oplevelse for barnet, men det er selvfølgelig ikke kun derfor, at barnet skal eje en. Når barnet er lille og eventyrlysten vil der være en masse aktivitet og bevægelse i løbet af en dag i børnehaven, skolen eller andet. Her vil barnet få pulsen op, og så er det vigtigt at holde barnet hydreret.

Det kan godt være en udfordring at få barnet til at drikke vand i løbet af en dag, men det er altså nødvendigt. Et barn skal helst få drukket omkring 1-1,5 liter vand om dagen, og dermed skal man også forsøge at hjælpe barnet på vej med eksempelvist en drikkedunk.

Med en drikkedunk med sugerør vil barnet selv synes det er sjovt at drikke vand, og på den måde vil det være lettere at få barnet til at få drukket den anbefalede mængde i løbet af en dag. Med den sjove oplevelse det er at drikke med et sugerør,  vil dette uden tvivl ikke blive et problem – og derfor skal barnet eje en drikkedunk med sugerør.