Køb valgplakater hos LetUsPrint

Skilte kan bruges til mange ting

Når du gerne vil nå ud til flere vælgere ved et valg, så er den første regel for at opnå dette meget simpel: Synlighed. Det handler simpelthen om at lade dit slogan og dit billede blive set af så mange mennesker som muligt i alle mulige forskellige kontekster, så din profil bliver absorberet af folks hukommelse.

Når først folk kender til dit slogan og dit billede, så vil dette poppe op i deres hukommelse når de skal sætte deres kryds, eller når de snakker politik med andre. Og endnu bedre: Din vælgerbase kan forøges og din vælgergruppe også ændres, ved brug af specifikke redskaber.

Det er derfor rigtig vigtigt at du eksponerer folk med din profil, og herefter vil du kunne se hvordan din vælgergruppe begynder at udvide sig. Én mulighed, som passer perfekt er valgplakater, som er klar til at hænge op.

Perfekt medie til at nå ud til mulige vælgere

LetUsPrint.com tilbyder den utrolige populære valgplakat på kanalpladeskilte, som er lige til at hænge op. Denne løsning er særlig populær, da plakaterne er nemme at sætte op, og da disse både kan anvendes indendørs og udendørs. De er perfekte at bruge til sommer og efteråret, hvor reklame udenfor er essentiel, men fordi de også kan blive opsat indendørs, er det en investering som kan bruges hele året.

Der findes to forskellige muligheder for valgplakater. Den billige løsning er valgplakater på en bikubeplade til 14,60 kroner, eller du kan vælge valgplakater på en kanalplade til 18,85 kroner. Kanalplader er ikke blot begrænset til at blive anvendt til valgplakater. De er også populære at bruge til markedsføring ved for eksempel motionsløb, cirkus, koncerter eller andre større events.

Nemme at montere

Når du køber disse valgplakater modtager du ikke kun printede plakater. Du modtager i stedet en holdbar kanalplade, hvor motivet allerede er printet direkte på pladen. Derudover er pladen forsynet med to huller i top og bund, som der nemt kan føres strips igennem ved ophængning.

Dermed får du hos LetUsPrint.com en nem og hurtig løsning til at sætte valgplakater op, så det ikke tager for lang tid eller for mange ressourcer at sætte dem op – eller tage dem ned igen.

Få professionel hjælp og vejledning

Hvis du vælger at købe valgplakater hos LetUsPrint.com, så vælger du også automatisk at få professionel hjælp og vejledning med i oplevelsen. Her får du nemlig professionel sparring i forhold til dine muligheder for indendørs og udendørs brug af dine valgplakater, men også på dit design, dit logo og dine farver, så du og din profil står skarpest.

Gå ind på hjemmesiden og find et skilt til valgkampagnen. Hiv fat i LetUsPrint.com til en uforpligtende samtale om dine muligheder.