Spar penge på vandpiber og tilbehør

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at ryge vandpibe; kul, tobak, mundstykker og naturligvis selve vandpiben. Det er ikke anbefalelsesværdigt at spare penge ved at vælge tobak eller kul i lavere kvalitet; de er altafgørende for smagen, så her bør man ikke gå på kompromis.

Hos HD Shisha kan du finde et kæmpe udvalg af de lækreste vandpibe tobakker, kul, vandpiber og alt det tilbehør, du nogensinde kunne drømme om, til markedets bedste priser. Selve piben er den største udgift i første omgang, så her er der mulighed for at spare nogle penge. Køb billige vandpiber her, der stadig er god kvalitet og ikke mindst gode at ryge på.

Smukke håndlavede vandpiber

En vandpibe kan selvfølgelig bruges til rygning – enten alene eller sammen med andre. Mya vandpiber er udført i mundblæst glas og er smukke, unikke kunstværker i sig selv. Derfor kan de sagtens stå som dekoration på reolen, når de ikke er i brug.

Udseendet på din vandpibe er mest af alt et spørgsmål om dine præferencer, for der findes vandpiber i alle mulige størrelser, former og farver. I store træk kan de alle det samme – det afgørende for smagen er tobak, kul og hygiejne.

Hold hygiejnen høj og få den bedste rygeoplevelse

Brug altid friskt, koldt vand – gerne med isterninger for en ekstra frisk rygeoplevelse – når du laver en vandpibe, da der ellers ophober sig affaldsstoffer i vandet, som kan påvirke smagen.

En gang imellem bør du også skrubbe vasen (vandbeholderen) grundigt for at fjerne rester af nikotin og lignende. Det samme gør sig naturligvis gældende for alle vandpibens dele, men undgå at bruge sæbe og andre rengøringsmidler.

I disse Corona-tider er det også værd at investere i engangsmundstykker, så alle kan have sit eget mundstykke, når I er flere, som ryger sammen.