Forkæl arbejdspladsen

Arbejder du en bager, restaurant, cafe etc.? Eller er du måske leder i et forsamlingshus? Så kender du vel alt til at køkkenet ude bagved skal være godt udstyret med alt køkkentilbehør. Det kan være alt fra ovn til en opvaskemaskine. Men hvis der skal køres meget service igennem en aften, så kan opvask i hånden være en meget lang fornøjelse. Eller hvis der kun er en standard opvaskemaskine, vil det også være meget tidskrævende. Tiden vil kunne blive brugt et andet sted, så en investering i en industriopvasker, vil kunne vinde dig og arbejdspladsen meget tid + holde køkkenet rent og ordenligt!

Hurtigt og nem opvask

Det kan være at en industriopvasker skræmmer dig bare ved tanken: Ja den er stor og fylder meget. Men den vil kunne opvaske over dobbelt så meget, og er langt hurtigere end en almindelig standard opvaskemaskine. I forvejen har medarbejdere gevaldigt travlt, og en industriopvasker vil kunne være med til at lette arbejdsbyrden fra deres skuldre. I en bakke kan man hurtigt og nemt få vasket 20 tallerkner på få minutter. Lyder det ikke fristende?

Hvilken model?

Ligesom alt andet, kan opvaskerne fås i mange forskellige størrelser og egenskaber. Der findes modeller alt fra de 4 cifrede- til 6 cifrede beløb. Det er alt efter dit behov for kapacitet og model der afgør prisen. En populær industriopvasker er hætteopvaskemaskinen, som oftest ses i restaurant- og cafémiljøet. Den er super god, da den kan tage opvasken i en fart! Derudover kan den rengøre alt fra store fade til sarte vinglas. Du kan være sikker på at investere i en energivenlig maskine, da den sparer både på sæbe og vand. Den er meget brugervenlig, selv for de uerfarne – det kræver altså ikke raketvidenskab for at betjene denne. Det er kun én ud af mange, men find den maskine der passer dig og dit behov!