Sådan får du en vellykket valgkamp

Danmark står meget snart midt i et valg, og som politiker er det vigtigt, at være på forkant. Der er helt sikkert utrolig meget forberedelse i forbindelse med din valgkamp, og det sidste du tænker på at få ordnet, kan måske være noget af det vigtigste i vælgernes øjne.

 

Det handler nemlig på mange måder om at fange vælgernes opmærksomhed. Alt det gode arbejde du laver og de visioner og drømme du har til Danmark, er nemlig meget mere værd, hvis danskerne ved, at du har dem, og at de støtter dig. Men støtte får du ikke, hvis du ikke gør opmærksom på dig selv.

 

Det er for eksempel vigtigt, at dit billede er tilgængeligt ude i verden. Og det menes ikke i en overført betydning – nej. Det er vigtigt, at danskerne kan se dit portræt. Du skal være en del af de mange valgplakater, der pynter på hver pæl du kommer forbi i valgtiden. Du skal også være aktiv med at dele ud af flyers, så danskerne kan læse om det, du står for politisk. Hvis du tænker, at det er meget at skulle sørge for med alle de plakater og papirer der skal arrangeres – så frygt ej. Du kan nemlig købe en storformatprinter, som kan klare det hele for dig. Med den, kan du printe både store billeder, flyers og bannere. Det bedste er, at du selv eller dine frivillige kan stå for det hele. Du bliver ikke afhængig af at bestille 5 mdr. i forvejen, fordi det bliver presset med produktionen, når landets politikere skal have lavet deres materiale. Samtidig kan du jo bruge storformatprinteren i mange år.

 

En printer som kan printe billeder i andre formater end den almindelige A4-side, er også ganske god at have på helt daglig basis.